Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs mi nawala HELP nie moge dodac serwera ani grac

konik183

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dawno nie gralem w cs bo nie chcial mi jakos dzialac. zalatwilem sobie z neta nowa instalke i nowego patcha. po zainstalowaniu postanowilem dodac serwa ale... wchodze w favorites a tam 101 serwerow z czego jakies 10 aktywne. pousuwalem wszystkie i chcialem dodac swoj ale nie dalo rady. poczytalem w necie czemu tak sie dzieje ale nic sie nie dowiedzialem. pisali cos ze mam wejsc przez ` i wpisac connect ip serva. to tez nie poskutkowalo. za wszelka pomoc bylbym wdzieczny do konca zycia. co mam zrobic? a dzis usunelem net frameworka 2,0 ale to chyba nie od tego? niewiem powiedzcie mi co moge zrobic. gre reinstalowalem juz chyba z 3 razy. jeszcze raz dzieki

;)

Opublikowano

Ściągnij z naszego download'u:

http://www.mpcforum.pl/topic/104244-cs-16source-download/

I ciesz się przyjemną grą.

edit@

wybierz v7

Co Cię chłopaku nie zabije, to Cię wzmocni !

Chcesz mnie nagrodzić ?

Daj -

Opublikowano

tak oczywiscie patch wgralem ale nie sciagalem nowego, wgralem stary. dobra reszte sprobuje zrobic jutro. dzis juz nie moge na oczy. sprobojcie cos wymyslic do jutra jak mozecie. moze wam to pomoze bo mam slabego kompa malo miejsca karte ati

aha ok no to dobra, ale sporobje jutro po poludniu albo pod wieczor jeszcze sie zobaczy o ktorej wyjde z luzka ;D

komp.bmp

;)

Opublikowano

Wywal całego CS-a.

Zainstaluj tego co Ci dałem.

I najważniejsze zainstaluj ten cholerny patch !!

Jeśli v23 nie działa, wrzuć v35

Chcesz mnie nagrodzić ?

Daj -

Opublikowano

Na 99% zainstalowałeś patcha w innym katalogu niż grę. Sprawdź układ katalogów prawdopodobnie będziesz miał 2 katalogi cstrike. CS-a uruchamiaj tak jak to robiłeś wcześniej, bo ten nowy skrót jest właśnie do złego katalogu. Przeinstaluj Patcha !!

g0Tef.jpg

Opublikowano

Konsola, następnie :

Connect adres_ip

A jeśli chcesz dodawać to przeinstaluj i wgraj najnowszy patch !

Chcesz mnie nagrodzić ?

Daj -

Opublikowano

Jak to nie poskutkuje to usuń całego cs'a i wszystkie pliki z dysku, które z nim są powiązane.

g0Tef.jpg

Opublikowano

no teraz dziala zrobilem od nowa reinstal i pousuwalem te serwery teraz dziala. a czasami mi sie zacina czemu tak? gdy jezdze sama mysza jest ok a gdzy chce isc i celowac to mi zacina jest na to jakies lekarstwo?

;)

Opublikowano

juz wiem przez co te lagi :D ciagle mnie banowli na serwach przez ping i to moze byc od pingu wystarczylo ze wlaczylem zamulacza (google) odrazu sie lepiej gra. dzieki za pomoc! do wszystkich leca plusy teraz czekam na serwery i ostra gre :P

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...